No matter how many times we stab eachothers backs, we'll always have eachothers backs.

Sitter och tittar på Top Model. Haha sitter och typ skriker på vissa för de är så dumma i huvudet!
Men snart ska jag iväg på träning,åker om typ tio minuter. Är fett taggad. Har typ inte tränat på två veckor. Snacka jävla astma attack nästa fan hahaha.
Ska kolla vidare nu oc sen åka.
HEJDÅ

TRÖTT

Ligger i sängen nu, supertrött, träningsvärk i min lilla rumpa och skulle kunna döda för en kladdkaka just nu. Men det blir bättre. Kan knappt hålla ögonlocken öppna längre så ska sussa nu. Vi hörs när vi hörs helt enkelt.


DON'T SAY YOU KNOW ME WHEN, WHEN I DON'T EVEN KNOW MYSELF.

Hej, har vart en topp dag! Började med att paddla kanot i Sunnersta-gropen. Det gick som det gick men kul var det. Hade 3 timmars håltimme efter det så jag, Wilma, Anna och Kristina and some other peeps badade vid en brygga. Årets första dopp, men fyhelvete vad kallt. Har läst lite bok till svenskan nu och ska strax käka! Ni kanske hör nåt mer från mig ikväll, annars hörs vi imorgon. Fred ut


proud as hell

That's how I roll!

Expect the worst and live for the best.

Skrev ett hyfsat långt inlägg för några timmar sedan men det dök inte upp..? Men där stod det iallafall att jag var påväg upp till barnakuten för att kolla upp hur armen mår och om jag ens behöver gips nå mer. And guess what? Det behöver jag inte! Skönt.
Men nu ska jag käka!


HEMMA

Sitter utelåst på altanen, utan nån mobil (bloggar på iPod) så har lite svårt att få tag på nån som kan komma hem och låsa upp. Jobbigt läge. Hoppas nån kommer hem innan träningen ;) Vi hörs när vi hörs, ciao!


OPEN BOOKS, NOT LEGS. BLOW MINDS, NOT GUYS.

Sitter på mattelektionen, segt som fan och hur mycket fattar jag då? Absolut inget. Annars händer det inte så mycket. Är fulare än aldrig förr fast har äntligen fått in min iPhone på lagning, och denna gång kommer den hem som vit! Tog bara typ två månader ;) Ska väl se till att ta tag i le matte. Fred ut


MORSDAG

Ligger i sängen och väntar på det nya Big Brother avsnittet. En kväll som denna har jag spenderat med min kära familj, firat mamma med god thaimat och Ben N' Jerrys. Bra avslut på en jobbig helg. Otaggad på kommande skolveckan, men det är bara att bita ihop! Inte långt kvar tills sommarlov nu :) Fred ut.


tierd

Är fett trött nu och ligger imatkoma hahha. Vet att jag inte har bloggat på ett tag men har inte haft tid. Efter Tove åkt hem så skulle jag städa (vilket slutade med att jag låg och kollade på Friends) och sen kom mina kusiner, och på kvällen hade syster min konsert och så var det ju Eurovision (GRATTIS SOM FAN TILL LOREEN ATT HON VANN). Och idag har min dag bestått av scones-bak och plugg (tyvär). Har ju ätit nu på kvällen också men ska börja plugga igen.
Men sen får vi se om det händer någonting ikväll, så kanske uppdaterar mer sen.

SLITEN TJEJ

Har fixat och donat här hemma hela förmiddan. Lika tråkigt som det låter. Och så är det så himla varmt, så har lökat som värsta apan. Väldigt fräscht. Tar en välförtjänt pepsi-paus innan det är dags att get to work. Senare ikväll så blir det även Ikea och köpa nya säng till mig! Fred ut.


I THINKING OF YOU 24 HOURS A DAY.

Har haft en slapp och skön kväll. Dock kanske inte vart på topp, men att Loreen vann fick mig såklart att bli lite gladare ;) Nu blir det väl film och sen sussa, fred ut.


I NEED YOU TO NEED ME.

Kom hem från Hanna runt 12. Vi hade en mysig kväll med lots of food som vanligt. Har bara rensat maskrosor och hållt på i huset hela dagen. Kul va? The things I do for money. Ska bara chilla resten av kvällen, är trött. Ses!


M.I.L.F - Man I Love Fridays

Nu är det fredag och jag är tillbaks, och med mig på denna underbara fredag har jag Tove som är i duschen för tillfället.
Dagen har beståt av äckliga lärare, prov, skratt och kompisar. Och självklart det underbara vädret! Typ 25 grader i skuggan hörde jag? Hur underbart?!
Har beställt pizza till mig och Tossan så den är här om typ 40 minuter tror jag. Skönt att ma inte typ behöva röra sig alls för att göra typ vad som helst nu för tiden? Dagens teknologi asså.
Men efter vi har ätit ska vi ner till varvet för sol, eventuellt första doppet för i år (?) och käka glass och annat gott.
Men jut nu sitter vi och äter tårta! Smarrigt värre. Och ja förresten Tove har kommit ut ur duchen!
Ja en gammal bild men jag är handikapp och kan inte ta nya bilder.

YOU'RE BEAUTIFUL

Ligger nyduschad och fräsch nu i sängen. Efter skolan drog jag och asta hem till mig, sola, åt och försökte plugga algebra tills imorgon. Gick ju sämst. Matchen vann vi fast för mig har det gått bättre, men är väldigt pömsig nu så ska väl snart försöka sova. Prisa Gud för att det är fredag imorgon också! Godnatt


DAGENS


THIS MORNING

Efter träningen igår kom Kristina och vaknade även upp tillsammans med henne. Vi hade sovmorgon till 10.10 så vi tog en god frukost på balkongen i solen. Kommer med fler inlägg senare idag. Puss


@ THE BUSSEN

Hej, sitter på bussen med Kristina nu. Gårdagen var mysigast på länge, träffade Asta, Kristina, Anna, Jossan och Negin. Vi köpte massa gott och satte oss i en park nära mig och sola. Bra avslut på dagen när jag spenderade natten hos Krollie också. Är lite putt bara för Hanna har "brutit" armen :(((((((((((( krya kompis! Ska avsluta nu.


broken

Jag är hemma från Akademiska nu eftersom jag gjorde illa handleden idag på idrotten. Han på sjukhuset sa att jag hade alla symptom för bruten arm men att det inte syntes på röntgen men jag fick gips ändå så ska jag komma tillbaka efter en vecka eller något. Vi får hoppas attdet blir bättre.
Men jag får fett ont i armen av att skriva det här så avrundar här.
image description

YOU'RE THE ONLY PERSON THAT CAN MAKE ME FEEL LIKE THE HAPPIEST GIRL ON THE EARTH, AND AT THE SAME TIME MAKE ME FEEL LIKE SHIT.

Vaknade för en stund sen med skinande sol utanför fönstret. Gjorde min dag! Ska försöka pallra mig upp ur sängen nu och äta lite och fixa mig. Slänger med två bilder på mig just nu, nyvaken och osminkad. Sniggt.. Fred ut amigos


DU SPRINGER EFTER KILLEN SOM SÅRAR DIG, MEN ÄR BLIND FÖR KILLEN SOM DÖR FÖR DIG.

Kan inte sova. Vill inte sova. Är på pms humör, varför vet jag inte. Kommer ta självmord på tisdag, orkar inte med skolan. Det var det jag hade att dela med mig av, hej.


summer

Tumblr_m4c537hh6w1r0urvqo1_500_large

Tumblr_lmshrwo2qx1ql2tfro1_500_large
Tumblr_lx6clm8kb01r1jde1o1_500_large
Tumblr_m3p0copoaz1qhw2zuo1_1280_large
Är så jävla obekväm i hur jag ser ut. Har aldrig tänkt på det tidigsare somrar men fyfan, hur har jag vågat visa mig ute? KOmmer gå runt i svarta byxor, svart tjocktröja och lite mer svart på det.

hair

Jag älskar flätor, speciellt waterfall-braid. Så underbart fint.Tumblr_m3t05nfexv1qkgaeko1_500_large
Tumblr_ly7z3jlect1qkf588o1_500_large
112519690660466735_dholqufg_c_large
88383211407418162_ncyqnktk_f_large
44895327505699422_gtznyafc_f_large
575649_large
Tumblr_m24fooyapu1r5nzb5o1_1280_large
Img1490199575_large
2e1c2f547e9911e180d51231380fcd7e_6_large
Waterfall-braid-how-to-tutorial-video-600x600_large
Tumblr_lqv07lz6lf1r0pwwto5_500_large
551658-8-1334454519200_large
Tumblr_m2s9rg9hnf1rq0jkno1_1280_large
Tumblr_m171v7zhym1r5tk33o1_500_large
551658-11-1333407454829_large

BAJSAR SNETT PÅ ALLT

Har haft såååååå tråkigt ikväll asså, helt sjukt. Och min dator funkar inte, så har inte kunnat kolla på film och det var inget bra på tv och typ alla var upptagna känns det som. Imorgon är sista lovdagen och den ska jag försöka utnyttja riktigt bra! Börjar dagen med sovmorgon, sedan ner på stan och så har jag planer på att crasha pastans crib under natten. Sounds good, right? Ska kolla på Eva & Adam nu haha, old memories! Puss


If this love will only exist in my dreams, Don’t Wake Me Up

LIgger i sänge och har ingenting att göra, ingenting att plugga, ingenting att kolla på. Så istället föar att göra något av de där som jag inte kundegöra lyssnar jag på Chris Brown's nya låt som förhoppningsvis kommer ut imorgon på spotify!!!!! Om någon vet någonting, kommentera väldans gärna där nere!
Samantha och jag åkte ner till Sunnerstaskolan och hängde lite med Tilde och Mathilda. Det var mysigt men sen taggar samantha vid halv åtta. Men sen började vi kasta en pantflaska med lite läsk i (?) över ett fethögt stängsel. Asså jag har ingen aning om varför men det gjorde vi iallafall. Dett var fett kul och jag höll på att kissa på mig...
Men nu fick min arm värsta ryck och typ dampa loss. Men nu slutade det.
Ska lyssna vidare på musik nu!
Söt tilde :*

DITT NAMN FÅR MITT HJÄRTA ATT SLÅ SÅ HÅRT.

Hola. Matchen gick väl som den gick, shit the freaking same. Har vart på Ikea och kollat på sängar till nya lägenheten osv osv. Inga som helst planer som helst för kvällen vilket är mucho skönt. Ska lägga mig och chilla med en Bounty-choklad nu. My beach 2012- body is screwed loooong ago ;) peace out


SHO

Medans hanna är nere och äter passar jag på att blogga lite åt henne och berätta att ifall ni inte checkar in min blogg HÄÄÄR så kommer hanna slå er så jävla hårt. Iallafall, då var the big shoutout to myself klar och har egentligen inget viktigt att berätta för hanna och toves läsare så adjö.
och för att jag är en så gullig kompis så slänger jag istället in en bild på hanibanani ur mappen ''fjortis hanna" :)

fuck society


fuck society


home

Är hemma och matchen gick piss. MEn snart kommer Samantha och då blir det ruuligt.
Imorgon medans alla ligger och sover går jag i skolan. Skjut mig nu. Fast det ska bli kul med idrott iallafall.
Skakolla vidare på några vänner avsnitt nu och sen kommer ju Samantha.

image description


in my bed

Har ixat mig och så nu inför match så ska bara packa väskan och sen åka. Vi har samling om typ tjugominuter och pappa ska med så det blir chill.
Men måste åka typ nu så återkommer senare :)
image description

MATCH PÅ G

Hej. Ska strax dra till match nu, vi spelar mot Knivsta. Får verkligen hoppas att det går bättre för mig än vad det gjorde förra matchen. Har taggar med en stor fet frukost så man får väl hoppas på det bästa. Wish me luck. Ska borsta tänderna och så nu, chao.


BLUE IS THE COLOUR, FOOTBALL IS THE GAME.

Flyger fortfarande på mål! Både skrek, bajsa på mig, kissa på mig, svimma och satt och hyperventilerade hela matchen. Och Hanna bah tråkig match, ät mitt bajs säger jag bara. I'm so proud of my älskade Chelsea. Kan inte komma på senaste gången jag var såhär jävla glad. Kommer gå och flina i veckor. Ni bryr er också va? Nu ska jag sova sött och drömma om Chelsea, match mot Knivsta imorgon förmiddag. Ha det gött! Jag sa att matchen var tråkig i början av andra, när det blev mål och sånt bkev de fett kul! /Hanna

 


CHELSEA BITCHES

NU KÖR VI PÅ FÖRFAN. DROGBA MIN GUD, MIN ÄNGEL, MIN BABE. DU ÄR GRYM OCH JAG ÄLSKAR DIG!
CHELSEA VINNER CHAMPIONS LEGUE FINAL EFTER STRAFFAR MOT BAYERN EFTER DROGBAS UNDERBARA STRAFF.
PUSS OCH HEJ
522928_453415158009022_100000216257214_1908257_508364751_n_large
Tumblr_m3kfxadpab1qd8b65o2_500_large
Drogba-shaun-botterill1-jpg_163951_large

BRB KOLLAr straFFAR

-

tv

kollar på tv nu, kollade lite på ampions Legue-finalen men den blev tråkig så kollar på Criminal Minds och äter chips. Hoppas jag inte missar något bara.
Strullan (aka astrudle, akaa asruud, aka, astipasti, aka asta, aka Astrid) kom efter jag hade käkat och sen åkte vi ner och spelade fotboll. Sen vid kvart i tio åkte vi hem. Och ni vet vad jag gör nu så det var typ min lördag.
Men nu blir det ett spännande så jag återkommer.
Tumblr_m3z395nfaf1r96r2yo1_500_large

NOT A DAY GOES BY WITHOUT THINKING OF YOU.

Hejsan. Kom hem från golfen ca 7. Kan väl säga att det var kul, men jag har definitivt ingen framtid inom det. Jag sög, med andra ord. Har riktigt tråkigt nu, bara massa gamlisar här. Snart börjar iallafall Chelsea-Bayern München och jag sitter redo med min nya Torres-tröjan på! Ha det fint! Kyssen


hot stuffs

_122287199_large
Tumblr_lyvit0aplo1r3em8po1_500_large
Tumblr_ljfmpw9ims1qb7aepo1_500_large
Tumblr_m2f0wfwfa11qeshueo1_400_large
283268_191037990957233_166316043429428_505460_8038174_n_large
481388_271232409640636_129499440480601_552368_1095148852_n_large

Fernando Torres

Jag har tänkt på hur bra han egentligen är. Han avgjorde final-matchen i EM 2008, fast i och försej sen gick det utför... HAHA asså jag börjar asgarva åt bilden nu...
532723_431309750221393_355700751115627_1653353_1246729181_n_large

Bion

Bion igår var väldigt rolig! Fun-time with mi amigo Tove. Till er som inte sett den (Amerikan Pie: Reunion), se den! Den är helt klart värd pengarna. Ibland blir den obehaglig och pinsam att kolla på men ändå så himla rolig!

FÖLJ OSS PÅ BLOGGLOVIN!

Jag har aldrig varit insatt i bloglovin men kanske ska bli det? Just nu har vi typ en följare men kommentera gärna om ni vill göra ett byte!

i'm scared to get close because everyone that said they'd be there, left

random

there's a lot of fake people in the world, but before you judge them, make sure you're not one of them

Har fixat runt två-tre tidsinställda inlägg så håll utkik!
Ska försöka ha bra uppdatering idag men så säger jag ganska ofta...
Kanske ska plugga lite? HAHAH vilket skämt :')
Kanske ska ta lite bilder eller något.  Jag har så tråkigt så jag måste hitta på något! Forever alone o.s.v..
Om någon har tips på någontign amn kan göra så ska ni veta att jag lyssnar gärna!
____________________________________




Hockeystatistik

Första perioden

Finland: 1 mål
Ryssland: 2 mål
Andra perioden (hittills)

Finland: 0 mål
Ryssland: 1 mål
Tråkigt inlägg jag vet men jag vet inte vad jag ska blogga om...

anmäl er

Anmäl er till dagens blogg på denna fina tjejs blogg!
Tryck på bilden för att komma till inlägget!

this life don't last forever. so tell me what we're waiting for?

Ligger och chillar såhär på lördagsmorgonen. Vaknade för typ två timmar sen men min dator har krånglat lite sådär nu så den har inte suttit igng förns nu. Ikväll får vi se vad som händer, antingen ska jag vara med Tove eller Astrid om dem kan. Men om inte får vi se vad som händer. Men det är ju som sagt Champions Legue final ikväll klockan åtta tror jag så den ska jag titta på men vi får se vem det blir med.
Men jag har iallafall varit duktig och städat mitt rum och vardagsrummet så det är rent och fint! Vi får se hur länge det håller.
Men nu börjar ena hockey semifinalen mella rysslan och finland. Vet inte vem jag håller på men hoppas iallafall att Ryssland eller Finland vinner hela vm.
Men nu blir det brottom!
Suddig bild :S

SUMMERFEELINGS

Kusinerna kommer snart och hämtar upp mig och Hans. Vi ska köra golf... Mahaha jag kommer suga. Utflyttnigfest och Champions Leauge final ikväll wohooooooo! Fred ut


I SÄNGEN

Kom hem typ tjugo i 12. Filmen var muy bien. Något som inte är lika bra, är att jag tror min dator är paj. Ska lägga mig nu och kolla på big och samtidigt hålla tummarna på att den startar imorgon. Or else I'm screwed. Jaja, ska vänta på bättre tider nu. Godnatt


Klubbor blir cigaretter. De oskyldiga blir till slampor. Kvarsittning blir avstängning. Läsk blir vodka. Cyklar blir moppar. Kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan? Att skydda sig betydde att ha hjälm på sig. När d

Ligger i sängen och äter upp mina Pringles och dricker cola. Kollar också på alla William Spetz's videor på youtube.
Och nu tog mina pringles slut :(

några sanningar

  • jag hatar sånna som skryter om helt onödiga saker
  • jag har inget självförtroende överhuvudtaget
  • jag har helt konstig musiksmak,allt från justin bieber till avenged sevenfold till swedish house maffia till christina perri
  • det enda jag gör på min fritid är att kolla på serier, sitta vid datorn, vara med kompisar och spela fotboll
  • jag hatar att noppa ögonbrynen, får typ panik och börjar gråta
  • jag hatar min kropp och mitt utséende, äckligaste som finns


Ute på nya äventyr

Blandning av bilder på det jag har på mig ikväll + en random på mitt hår, så gullig är jag som slänger in en sådan bild!


Nevermind I'll find someone like you

image description

SANN ROMANS - MEDINA


Sometimes the strongest peoples in the morning are the ones that cry themselves to sleep at night.

Har softat hela morgonen. Ska nu sätta igång med städning, eftersom det är ''utflyttningsfest här imorgon -.- Innan bion ikväll ska jag fixa lite nödvändigheter och sola med mamma :) Och Hanna, jag ska bli bättre på att blogga! ;) Ha det gött.

Maybe I should leave to help you see, nothing is better than this

Har precis duschat och ska snart göra ingenting. Ikväll blir det bio med Tossi. Vi ska se Amerikansk Paj. Den verkar bra, men det får vi väl se.
Ska se till också att hon bloggar, lite dålig på det känner jag...!!! Själv tycker jag att jag är hyffsat bra på det... :))))
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, på kvällen är det Champions League final som jag ska kolla på, men jag är väl själv som det ser ut nu eftersom mor och far ska åka till kompisar och kolla på den.
Men nu ska jag nog börja fixa mig lite så att jag slipper stressa sen.
image description
Min.

Irritation

Många har säkert hört talas om det här med att Tyra kopierar Victorias Secret bikinisar. Visst hon kanske har hämtat inspiration därifrån och så, men jag tycker inte det är rätt av Dennis att attackera och säga att hon kopierar exakt VSs kollektion. Det kanske inte är helt rätt att hon inte ens vågar erkänna (om det nu skulle vara så) att hon fått inspiration från VS, men som hon skrev så har man rätt till att göra i princip likadana klädesplagg bara man ändrar minst 5 saker på plagget. Nu tycker jag själv att bikinisarna är väldigt lika - på en av dem är en ''brosch'' till och med exakt likadan - men det är ändå hennes kollektion som hon får göra vad hon vill med.
Victorias Secret kollektionen säger vissa kom ut för 6 månader sen, vissa säger att den kom ut 2010 medan Tyra säger att den kom ut för tre månader sen. Om hon då ljuger och säger att den kom ut för tre månader sen för att det inte ska se ut som om hon har tagit idéer o.s.v från VS tycker jag att det är riktigt lågt. Men jag är inte så insatt i alla kollektioner som kommer ut från VS så jag kan ju inte säga om hon ljuger eller ej, men om det är ett antal människor som säger att de har en bikini från denna kollektion och att de köpte den 2010 så låter det konstigt om hon säger att den kom ut för tre månader sen.
Jaja, det är iallafall min åsikt, så attackera inte om ni tycker jag har fel haha.

Bild från Dennis' blogg.
Länk till Dennis' inlägg
Länk till Tyras inlägg

Dag 3. Vilken skola går du på?

Jag går på IESU- Internationella Engelska Skolan i Uppsala - den är bra men lärarna är helt snevridna. Men i helhet är den faktiskt inte dålig, vad jag än har sagt om skolan förrut så är den bra, men det är ju som sagt lärarna som förstör den mer eller mindre.

HOME SWEET HOME

Hade tänkt blogga från mobilen, men min blogg.se app fuckade upp sig. Har spenderat den här kvällen i Stockholm tillsammans med mina kusiner och firat moster! Jättemysigt som vanligt. Hade tänkt sätta på en bra film nu och bara chilla. Ha det fint!

You said you couldn't stand to see my heart broken. So when you broke it, did you close your eyes?

Så sur just nu.
Anledning numero uno: Sverige åkte ur VM.
Anledning numero dos: Zibanejad lämnar Djurgården.
Imorgon har jag inga planer alls. Ska kolla med Tove om hon kan göra något, men annars får vi se. Det ska ju bli varmt imorgon så känner att fotboll och sen lite mys vi vattnet skulle jag inte tacka nej till. Skulle inte tacka nej till att göra någonting med någon annan som inte är i min familj... MEN VI FÅR SE
Min dator är lika het som jag är just nu så ska kolla vidare på Friends och deppa över livet. Och med livet menar jag hockey och att jag inte har några vänner...
TOVE NÄR DU SER DET HÄR RING MIG.

Repriiiiis

DRICK DEN - MANGE MAKERS

Ligger u söngen och käkar choklad och dricker cola, standard. Snart är det träning så ska börja fixa inför den nu.
Ikväll firar vi mamma igen, papa var ju inte hemma i tisdags så det får bli idag istället.
Gårdagen blev hur jävla lyckad som helst, både discot och kvällen med brudarna. Därför var uppdateringen int epå topp från min sida igår. Menmen.
Ska fixa klart mig nu.
Good Morning Vietnam

Dag 2. Hur länge har du spelat gitarr, och hur många gitarrer han du?

Jag spelar inte gitarr (och inget annat instrument för den delen heller...), men i min familj spelar min syster, bror och pappa. Vi har väl minst sex gitarrer tror jag. Fett onödigt..
534866_290627151028135_127415490682636_630647_1932355771_n_large
Tumblr_m3mt8indjb1rusks5o1_500_large

LONDON - BILDBOMB

Ganska mycket mat hehe. Men alla gillar väl mat, förstår ni hur jag tänker?

The best way to cheer yourself is to try to cheer someone else up

Vet att jag inte har bloggat, har helt enkelt inte orkat. Kom hem från London sent i måndagskväll, hade en jättebra helg där! Lovar att det ska komma upp en bilbbomb senare idag! Igårkväll sov jag hos Astrid och idag har vi jobbat. Ingen skola för vår del, utan vi har istället städat huset för vi hade operation dagsverket. Sedan åt vi en välförtjänt Subway-macka till lunch. Har inte gjort något en kväll som denna, ledig resten av veckan + måndag ju så det är latch! Ska sätta på en bra film nu och bara mysa :) Hare fint.

Never hate those who are jealous of you but respect their jeaousy, becouse they are the ones who think that you are better than them.

Ska dra iväg till skolan nu.
Vi vann matchen igår med 4-2 iallafall
MEN NU BLIR DET BROTTOM!
image description

Dag 1. Din favorit mat.

Jag har många, pizza, kebab, lasagne men mest av allt är det SUBWAY.
Tumblr_lpbpz7anvn1qb5gkjo1_1280_large

Fix you

Fixat lite smågrejer på bloggen, typ som typsnitt, storlek på text och sånna grejer. No biggy.
Men nu är iallafall Tove hemma och det ska hon förbli ett tag.
Vi har match ikväll. Mot rasbo. Jag kommer inte ihåg hur bra de är, men förmodligen blir det stor, fet torsk för vår del. Speciellt om jag skulle stå i mål... MEN VI FÅR SE!
Imorogn har vi det där helvettes discot. FÅr se hur det går, men efter det blir det fest hos Shannen med mina homies! Ska bli kul :)
Det är mammas födelsedag idag också! Grattis till dig mor!! Ska fira henne lite ikväll framför hockeyn. Kulkulkul.
OCH SEN TILL DE STORA NYHETERNA!!! Jag fick ett dubbel C varav ett var väldigt starkt, och sen B+ på matteprovet! Är fett stolt eftersom det högsta jag annars fått i svenska är ett D... och också för att jag typ inte kunde någonting på matten.
Nu tror vissa ba oh my god va hon skryter men jag är fan stolt! Fast det var ganska surt att jag var 1, 1 ytte-pytte litet poäng från ett A... JAJA
Första är gammalt resultat som jag fan böev skit stolt över!
Fett intressant inlägg med mina betyg o all skit... HAHA
HEjdårå!

Lets do it again.

Dag 1. Din favorit mat.
Dag 2. Hur länge har du spelat gitarr, och hur många gitarrer han du?
Dag 3. Vilken skola går du på?
Dag 4. Är du gift med någon?
Dag 5. 5 sanningar om dig själv.
Dag 6. Vilken parfym använder du?
Dag 7. Vad tar du dina bilder med?
Dag 8. Vad ser du fram emot i sommar?
Dag 9. Något du älskar?
Dag 10. Hur du gör dig iordning inför dagen.
Dag 11. Den bästa julklappen du fått.
Dag 12. Din favoritfilm.
Dag 13. Din idol.
Dag 14. Vad du gör på din fritid.
Dag 15. Om du fick byta utseende med en kändis, vem isåfall?
Dag 16. Din favoritlåt.
Dag 17. Vilket land vill du åka till, som du inte har varit i?
Dag 18. Hur många länder har du varit i?
Dag 19. Favoritämne i skolan?
Dag 20. Vad vill du bli när du blir stor?
Dag 20. Tre fördelar med att vara kille, och tre fördelar med att vara tjej.
Dag 21. Vilken film såg du senast?
Dag 22. Hur många kusiner har du?
Dag 23. En bild som beskriver dina känslor just nu.
Dag 24. Ett citat dom betyder något för dig.
Dag 25. Vad har du för mål i sommar?
Dag 26. Bästa låten just nu.
Dag 27. Vart köper du dina kläder?
Dag 28. Favoritfärg.
Dag 29. Alla aktiviteter som du har gått på genom hela ditt liv.
Dag 30. Hur har den här månaden varit?

DON'T WORRY ABOUT PEOPLE FROM YOUR PAST, THERE'S A REASON WHY THEY DIDN'T MAKE IT TO THE FUTURE


some people make your life better by walking into it while others make it better by simply walking out of it.

sitter i sängen och försöker skriva klart min svenska berättelse men det går inte så bra.
Är så proppmätt så det finns inte! Ligger i lite matkoma, hehe...
Har ju börjat cykla till skolan nu. Ganska skönt men ändå fett jobbigt.. Ja,jag är fett lat men det är inte mitt fel att jag inte orkar sticka ut och springa när jag inte har något annat för mig.. HAHA jo det är det.
Vi får se om jag orkar sticka ut en sväng ikväll eller om det blir att plugga järnet. Vad ska jag plugga egentligen..? Antar att det får bli första alternativet.
Återkommer.
Turn To You - Justin Bieber

too little, too late

Ligger och käkar nötter i min säng. Har jätte tråkigt men ska väl hitta på någonting snart.
Lyssnar på Justins nya låt. Först när jag hörde den tyckte jag int eom den, men ju mer jag lyssnar blir den bara bättre.
IMORGON ÄR DET SKOLA OCH JAG ORKAR INTE. MEEEEEEEEEEn vi har idrott så det blir kulkul.
Ska packa väskan inför imorgon nu.
image description

knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra, för innerst inne vet du om att dom har fel och du är underbar

sitter hemma hos Wilmer och ska snart dra iväg till hennes match
Har ingen tid alls att blogga men bara såatt ni vet att jag lever!
Uppdaterar mer sen :*


it's tough when someone special starts to ignore you. but it's even tougher to pretend you don't mind.

SKa börja packa väskan inför denna grymma kväll som kommer. Sover ju hos Wilma, sen på morgonen har hon match som jag ska kolla på. Efter det blir det att åka och handla med mor. Måste köpas in massa grejer till discot som vi ska ha på onsdag för 4:or och 5:or.
Men nu måste jag börja skunda mig lite grann.

brb städar

357694-11-1334679643623_large

Just because the past taps on your shoulder, doesn't mean you have to look back.

Ligger nu i sängen efter att ha lackat ur totalt i princip överallt. Min och Astrid konversation...
FUCKING YEMELIN SÅ JÄVLA FUUUL! FUCKING BRYTER NÄSBENET PÅ FRANZÉN?!??!?!?!? WTFFFF?????? HAN FÖRTJÄNAR INTE ATT LEVAAAAAA!!!!!!!!
Nu är jag typ klar...
MEEEEEn iallafall. Provet gick skitbra, hoppas jag.*fingers crossed* Och sen på engelskan gjorde vi typ ingenting.
Taggade ner på stan efter skolan och köpte godis och chips som jag bjöd familjen på under hockeyn.
Vet inte vad jag ska göra på dagen imorgon, ska bara städa. Men på kvällen drar jag iväg till stan och kolar på Wilmas dansuppvisning och sen sover jag hos henne. Ska bli grymt!
Ska börja göra mig i ordning för att sova nu.

kuksugare

Allmänt sur just nu. Får inte säga ett piss eftersom vi kollar på hockey och nu blir jag ännu mer sur bara för att ryssarna får någon jävla spec-behandlingen bara för att dem är ryssar och för att de harr jävla dåligt temperament.
Återkommer ang. dagen.


Never apologize for saying what you feel, it's like saying sorry for being real

Ligger i sängen och kollar på Vampire Diaries såhär innan skolan. Det kommer ju ett nytt avsnitt iprincip varje fredag.
Ska börja sminka mig och klä på mig och lite sånt snart. Men jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt hår?!
  • Uppsatt med utsläppt
  • Uppsatt i knut
  • Uppsatt som det är nu, i inbakad fläta
  • Utsläppt
HJÄLP MIG!
BAck to reality.
Ikväll har jag inga planer tror jag, ska vara med Nadja efter skolan och sen kolla på Hockey klockan 20.15. Haha jo jag hade iochförsej planer men jaja.
Skolan kommer suga anuzzz. Vi ska typ ha teater på SO:n.. HAAAAATAR att prata inför klassen, och fatta nu att det är teater? Fuck that shit.
MEN NU BLIR DET SPÄNNANDE PÅ MED THE VAMPIRESGOTTA GO!
259097784782262133_oelcwm1w_f_large

Fake friends are like shadows, always near at your brightest moment. But nowhere to be seen at your darkest hours.

Ligger nu i sängen med nyflätat hår som min fina syster gjort. Har duschat också så känner mig jäkligt fräsch.
Kom hem runt halv nio efter en träning i spöregn. Mysigt och roligt men blöt blev man... Lät lite fel men jaja.
Imorgon har vi matteprov och idag hade vi engelskaprov och i måndags hade vi idrottsprov. Vi får fan inte ha tre prov på en vecka men det skiter dem fullständigt i. Bajs-anus-kuk-fitthåls-diarrélärare.
Men nu måste jag sova så att jag orkar gå upp imorgon.


BACK IN BUSINESS

Bloggen har inte direkt vart prio 1 den här veckan. Har iallafall inte hunnit med särskilt mycket sen senast jag bloggade. Satt hos frissan i 2 timmar, kan inte säga att det blev fult men inte direkt vad jag förväntat mig. Har hängt with my homie Astrid idag och sen tränat i spöregnet. Har ätit thaimat nu och tagit mig en välförtjänt lång och varm dusch. Har även hunnit packa för imorgon beger jag mig för några dygn i London med shopping, käk och fotboll. I'll be back in monday, har inte fixat några tidsinställda så uppdateringen får helt enkelt bli som den blir. Ska göra mig en stor fet kopp te och mysa i sängen framför nåt bra avsnitt av nån bra tv-serie. xoxo

Perfection


The tighter you hold on to something, the more it's going to hurt when it ends.

Sitter och är fett nöjd med mig själv. Har skrivit klart min hemkunskaps-utvärdering som skulle vara inlämnad idag. Hehe.. Alltid ute i sista sekund. Det enda som jag inte lämnat in i tid nu är min svenska-berättelse. Måste bli klar tills på måndag, otherwise I'm right on time.
Går iväg och möter Tove vid klockan sex och sedan åker vi ner till Graneberg och kör vårt träningsprogram som vi fått av tränarna på fotbollen. Sommaren 2013 here I come! Kommer ju inte lyckas speciellt bra till sommaren 2012 men sommaren 2013 kör vi på! tänker för mycket på sommaren nu, blir deprimerad när jag kollar ut i regnet. Äckliga jävla väder.
Men nu ska jag kolla vidare på några Vänner-avsnitt och sedan börja byta om.
Perfektion...

HOCKEY

Har varit iväg och tränat även fast att jag egentligen inte orkade. Somnade vid fyra och sov i ca 2 timmar träningen började vid halv sju så det blev lite stressigt. Det var jobbigt men skönt jobbigt. Cirkelfys Friskis &Svettis rekommenderar! Även fast att man kommer få värsta träningsverken så är det lätt värt det!
Och imorgon har jag också träning. Snacka om att inte kunna röra sig över huvud taget på fredag..
Men iallafall kollar jag på hockey nu. Mycket hockey på gång nu. VM och allt. Sverige leder med 1-0 nu. Ska kolla vidare nu!


HÅRFÄRGNING PÅ G


@ THE BUS

Gjorde aldrig något mer inlägg igår. Det enda jag gjorde var ändå träning. Är jätteeeeeeful idag så vill bara hem hem hem! Får bita ihop för direkt efter skolan drar jag till frisören och färgar håret. Färg får ni se senare! Puss


Busseeen

Står på bussen nu och har så ont i huvudet och mår illa. Kanske kommer gå hem efter första lektionen om det inte blir bättre. Men vi får se!
Jag skrev inte klart min svenska berättelse igår förresten. Kg är så jävla körd... Får bara vara ''ärlig och säga att jag inte skrev ut den som jag skulle.. Haha sanningen you know!
Men ska snart gå av så ha det bra!
By the way så suger mitt internet så jag kan tyvärr inte ladda upp någon bild :/


Hurting back the people who hurt you, makes you become just like them.

Hemma från träning. SKa börja satsa mer nu. Underhåll er med dessa bilder på folk som jag inte känner...
Tumblr_ltwqqavhhj1qb51guo1_400_large
Tumblr_lw6s7lvk5p1qfu7xno3_250_large
Tumblr_m3itcku4rg1r9rx1so1_500_large
Tumblr_m2vw207xll1qk6pq4o1_500_large

KISS OCH BAJS

Sitter utelåst på verandan och är kissnödig som aldriiiig förr!! Väntar på pappa och när han kommer hem blir det träning. See ya!


When you give your heart to someone, you might also give them the chance of breaking it.

Sitter i sängen och pluggar. Ska försöka skriva klart min berättelse och sen åka iväg på träning. Ska bli skönt att träna bort nutellan som jag åt igår och idag.. Och så får jag träffa Tove också.
Skolan var helt okej, har skrattat hur mycket som helst och Ingrid är tillbaka! OCH jag fick A på mitt idrottsprov, bara ett halvt poäng fel och det var bäst i klassen! Happyhappyhappyhappyhapyy...
Skolan rullar på, fast har någon hemkunskapsgrej som jag ska satsa på och få minst C på. Kommer tyvär inte få det men man kan ju iallafall hoppas? :)
Men ska fortsätta plugga nu.


CONFUSED

Förvirrad över allt. Orkar inte tänka klart.
Skriver mer sen när jag orkar deeet :)))

TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK


Having a broken heart is like having a broken rib. On the outside you look fine, but every breath hurts.

SItter och gör det vanliga + att äta nutella och digestivekex! Inte bra..men ska träna järnet nu i veckan. Har precis käkat också. Så nu är jag så jävlarns mätt så det finns inte.
Skulle egentligen skrivit klart min svenska berättelse, meeeeeeeeeen jag glömde mina böcker i skolan... Så typiskt. Den skulle varit inne för typ två veckor sen.. Men duktig som jag är har jag såklart inte gjort det. Vi får se vad min lärare säger.. Vi ska typ presentera dem imorgon eller på onsdag. I'm screwed.
By the by, jag orkar inte ta någon ordentlig bild på mitt hår så ni får en vanlig ego-bild.

Tråkigt inlägg men jaja

Sweet dreams, bitch.

Ligger i soffan och väntar på mat.
Matchen spelade vi minst lika bra som dem, men vi förlorade ändå.
Maten är klar typ nu så aa.
Fett onödigt inlägg...


Telling the truth and making someone cry is better than telling a lie and making someone smile.

Ligger som vanligt och kollar på några Vänner-avsnitt. Om typ en timme åker jag iväg till samling. Är inte alls taggad. Vill sova. Menmen.
Imorgon är det skola igen. Skjut mig. Men vi har iallfall idrott och ska nog köra volleyboll! Ska bli kul, men orkar inte att vi har engelska och NO efter lunch.
Fett onödig information. MEN OKEJ
Efter matchen är det iallafall brottom hem för att se på handboll.
TAGGA MATCH NURÅ!!!!!!!!!!
image description

I don't have the prettiest face for you to see or the skinniest waist for you to hold, but i do have the biggest heart to love you with.

LIgger i sängen efter att ha kollat på hockey. Sverige vann med 4-1. Ganska saftigt ändå.
Och till håret. Det blev ganska bra eller ja jag har ju inte sett det torrt men det såg bra ut när jag sköljde ur blekningen. Resultatet får ni nog se imorgon!
VI har ju match klockan tre, i Rosersberg. Samling halv två. Intresseklubben antecknar typ de.
För tillfället kollar jag bara på en massa Vänner avsnitt och kollar bloggar.
JAG HAR INGENTING ATT BLOGGA OM.
Några tips? Jag skriver ju bara en massa onödig information som ingen bryr sig om. Sorgligt nog är det sant. Tipsa väldigt gärna!
Återkommer


Skillnaden:

Before
After!
Mycket ljusare! Tyckte det blev bra iallafall.
Nu ska jag slänga in bröden som jag och pappa bakat i ugnen.

I'm the sweetest bitch you'll ever meet.

Har inte gjort mycket idag alls. Åkte till gottsunda med pappa och handlade lite mat grejer tills ikväll. OCH HÅRFÄRG!
Äntligen har jag bestämt mig att färga dip-dye! Eller ja om min syster kan hjälpa mig så fixar jag det ikväll.
Ska ändra bakgrund och nheader idag. Den vi har nu är förjävligt tillfällig.
Och som alla märkt har vi bytt design. Vår gamla från toveohanna.blogg.se, vår gamla blogg.
Men nu måste jag snart börja med maten. Så märk skilnaderna snart!


Ärlighet är en dyr gåva, förvänta dig den inte av billiga människor.

Hej. Gårdagen var himla bra. Runt tio åkte jag till stan och mötte upp Negin, Anna och Kristina på stan och så köpte vi massa onyttigheter. Hassan och Jonte kom hem till oss sen så chillade vi och kolla på film. Kuligt. Nu har jag, Anna och Kroll precis ätit och ikväll ska vi grilla och träffa folk. Låter som det blir en bra kväll! Ciao


TONIGHT

'

Beautiful girl, on top of the world. Don't fall down, 'couse an angel should never touch the ground.

image description
image description
image description
image description'

''I'm sorry'' doesn't make me forget the things you said. Not even if you mean it.


Justin Bieber

Sitter och kollar på ishockey nu. Snart drar jag och pappa iväg till The Moviecity, a.k.a filmstaden! Vi ska nämligen se på The Hunger Games. Nu kommer alla BA ''va har du inte sett den än?'' Säg det med låg och lugn röst, som en ko, så förstår ni att vissa, VISSA, är bra dum i huvudet. Nu tror ni jag är värsta bitterfittan och det är icke fallet.
Men nu rör vi oss mot staden så härs senare!


If I could be with anyone, I'd still choose you.

Idag hade vi bara två lektioner så slutade 20 i 12. Hur latch? :D Det blev lunch på Panini, häng med mina brudar (vi saknade dig kristina), så träffade vi också Linda + några till. Är nyduschad nu efter träningen och har ätit thaimat! :) Senare kommer Kristina och Anna så drar vi till Negin och kanske träffar några. Imorgon har jag nya äventyr på g. See ya folks.

Sur, så jävla pissed of så jag blir sur.

Blir Inge LMFAO imorgon antar jag. Så jävla sur så jag vill skrika och gråta.
Uppdaterar mer imorgon.


HOME

Kom ju hem redan igår eftermiddag till vårt avlånga land men har varken orkat, haft tid, velat eller kommit ihåg att blogga. Hade det jättebra i Spanien, kommer upp ett inlägg med massa bilder därifrån sen. Nu ligger jag och fixar och donar med min idrotts-uppsats om vildmarken. Snart klar, och efter det blir det träning. Hejsvejs.

Standard pose..

@ BUSSEN

Sitte på bussen nu (?!) påväg till skolan. Måste gå någon grej innan provet som vi har direkt på morgon... Usch på skolan för att det är lagligt.
Efter skolan tror jag att jag åker ner på stan och möter Tove så åker vi hem till mig sen. Fun. Fun! FUN. FUN!
Men nu ska jag av så hörs sen!
Går inte att ladda upp någon bild så ni får leva utan!


Låg uppdatering

Ja idag har det varit väldigt låg uppdatering som ni förstås har märkt. Mne nu har jag pluggat ganska mycket och tror iallafall att jag kan det mesta!
Men just nu kollar bara på några få, ytte pytte, små youtube-klipp!
TOVE ÄR HEMMA NU FÖRRESTEN!!!!!!!!! SÅ JÄVLA GLAD.
HOPPAS HON HAR MÅNGA PRESENTER!!!
Me gusta :)))
Uppdaterar more sener


smoke some weed, drink some wine, talk some shit and do whateveryoung is in your mind

Ligger i min säng och känner mig riktigt äcklig. Håret är otvättat och hela jag är almänt äcklig.
Men jag är ändå så jävla glad.
Tove kommer hem idag.
Tove kommer hem idag.
TOOVEE KOOMMMEEEERRR HEEEMMMM IDDDAAAAAG!
Har prov imorgon, och jag kan typ ingenting. Dags att plugga kanske?
Återkommer när jag är klar. Alltså aldrig..


I'm back again.

LIgger i sängen och äter digistive-kex och kollar på Vänner, som vanligt antar jag.
Gårdagen bestod av subway för min del, stan, Donken, helium, grillat, fotboll, läsk, chips, godis, lillabloggen och det va typ de. OCH VICKAN SÅKLART!
Orkar inte skriva värsta långa inlägget, men har iallafall köpt fotbollsskor. Det tog två-tre timmar (?!) Galet att det kan ta så lång tid. Bilden kaaaaaannskeeee kommer sen, om jag är snäll.
Ska kolla och äta vidare nu.
image description

Make me move like a freak.

Har på mig detta idag
(ja bilden har använts förr)


TIDSINSTÄLLT INLÄGG - INSPIRATION TILL 100%


Ensam

Är så helvettes trött. dagen har varit Awesome med stort A.
Berättar mer om det imorgon.
Ligger just nu i sängen och äter kladdkaka. Ska gå och ta bort sminket så att jag bara kan somna till ett avsnitt av vänner.
Uppdaterar mer sen!
Lagom snygg bild känner jag.