-

HEJDÅ

Det sista ni hör från mig innan jag åker bort

Lite blandat från min spellista på Spotify, hannahambergs och björnstam heter jag och min spellista där.
Den består av Den Svenska Björnstammen, lite Skrillex, lite Justin Bieber, Mumford and Sons, Nicki Minaj, Maskinen och OneRepublic.
Daniel Adams Ray, Havanna Brown feat. Pitbul, Tenasious D och Fun finns också med.
Men nu ska jag sova så ni får ha det bra tills vi ses igen!

Osmarta jag

Osmart som jag är har jag inte börjat städa än, utan fortsatt kolla på Gossip Girl och ätit chips..
Men nu jävlar ska jag sätta igång hög musik, eftersom jag är ensam hemma, och börja städa.

-

Idag har jag gjort samma sak som igår, förrutom att jag har käkat chips också. Haha orka att jag blir värsta tjockisen när jag är hemma... Men iallafall sen måste jag städa mitt rum och börja packa, sen ska jag åka ner på stan och införskaffa mig en ny bikini. Kanske åka och sola också. Känner mig blek, men vi får se hur det blir med det. 
Min bror har lyckats få biljetter till Swedish House Maffia, fan för honom och att han är 18. 
Men nu ska jag sluta äta chips och börja städa mitt rum, hejdå!

Trust yourself, you know more than you think you do.

Ligger i min säng och har grillat marshmellows under en tändare... Det är sånt depp-väder idag så det unnade jag mig själv.
Ikväll ska jag antagligen på bio med mina syskon och Emilia, min systers kompis, men innan det ska jag spela fotboll med Astrid, eller ja hon ska spela och jag ska kolla på eftersom jag fortfarande har lite ont i min fot. Men det ska bli kul ändå. 
Jag har dessutom blivit besatt av Livet enligt Rosa. FETT BRA JU.
Har också varit iväg och solat lite. SKönt som satan med lite värme, och fake-sol. 
HEJSVEJS
hör av mig senare
Babe

I don't believe you have to be better than everybody else. I believe you have to be better than you ever thought you could be.

Jag är helt slut efter en veckas träning utan sömn och en helg utan speciellt mycket sömn där heller. Och så ringde min farmor till mig idag och sa att jag skulle jobba i nästan två veckor från och med torsdag, direkt efter det åker jag till Gotland med mina föräldrar. Jag orkar inte att jag ska bort hela tiden. Skit sur och har ingenting att göra . Så får man veta att Swedish House Maffia ska splittras. Deras sista konsert i Sverige spelas den 24 November, och som grädde på moset är det 16 års gräns MED målsman. Riktigt pain. Nu ska jag gråta vidare.
Snyggast i världen

home

Nu är jag hemma och ska gå och lägga mig, men jag åker bort tidigt imorgon bitti så vi får se om jag orkar blogga mer då.

I know God will not give me anything I can't handle. I just wish He didn't trust me so much.

image description

We're never so vulnerable than when we trust someone - but paradoxically, if we can't trust, neither can we find love or joy

Ligger i sängen, nydushad och taggad inför veckan (som börjar imorgon för min del) i Karlstad som väntar. Selected Player ska jag Tove och många fler åka på. Ska bli fett kul, även fast det är fyspass varje dag... Men tar det till den positiva sidan, man blir biff förfan!
Med tanke på att vi kommer typ ha fullt upp hela veckan så kommer uppdateringen suga. Meeeeen ni får komma tillbaka på torsdag/fredag, även fast jag åker bort på freddag igen så ska jag försöka uppdatera normalt.
Men nu ska jag snart sova så vi får se om jag bloggar imorgon.

HAKUNA MATATA

Hej. Det är jag som är tillbaka igen. I've had my reasons. Orkar inte berätta vad jag hållt på med senaste tiden. Har iallafall sommarlov nu vilket är mycket skönt. En dag som denna har jag först packat och sen mött Frida på stan och käkat middag, sedan träffat Totte och Anton. Kom precis hem och ska fortsätta packa nu innan innebandylägret. So long


Remember, there are no mistakes, only lessons. Love yourself, trust your choices, and everything is possible

Ligger coh lyssnar på Den Svenska Björnstammen. Så jävla bra dem är och var igår. Höll på att börja gråta när de spelade Svalkar Vinden, så himla fin låt och världens vackraste text.
Vi drog mot fyrishov vid kvart i elva, var där runt elva. När vi stod vid stora scenenoch klockan blev halv tolv (då Den Svenska Björnstammen skulle börja spela) så kommer det ut en kille och ba "det var fett me förseningar", då skulle han ha spelat för med än en timme sen alltså. Nej men det var iallafall fett kul och dem är ju för underbara. Hoppar runt på scenen som jävla dårar och åååååh vad jag vill se dem igen!
Men dagens planer är väl att Samantha kommer hit om ett tag så gör väl vi något. Ska bli kul!
Vi får hoppas att jag återkommer!

12e juni 2012, SOMMARLOV

Ja nu har jag äntligen sommarlov. Skönt som satan.
Ikväll ska vi ut och äta med familjen, sen kommer min storasyster och hämtar upp mig så åker vi iväg till Fett Me Kärlek för att se Den Svenska Björnstammen, taggad.
Men vädret är ju helt uppochner. Det skulle regna, så gjorde det inte det. Nu ikväll skulle det vara uppehåll, och nu ser det ut som om det kommer börja regna. Det känns ju verkligen ut som sommar.
Ska byta om nu så att vi kan åka så fort som möjligt. Ni ska även å en bild på blusen jag köpte, kommer nog itne ha tagit den själv utan tar den som finns på hemsidan! :)
image description

when a girl says don't worry about it, you better fucking worry about it

Ligger i sängen helt död efter en ''lång''dag i skolan. HAHA vilket skämt :') vi började halv tolv sen bowlade vi och körde lazer game. Skit kul alltihop! Kunde dock inte somna om efter halv tio...
Lyssnar för tillfället på Amanda Jenssen, tycker hon är rejält underskattad, om man bara hade hennes röst.
MEn imorgon är det skolavslutning. Ska bli kul. Taggad till tusen. KOmmer dock kännas ensamt typ hela sommarlovet, ingenting som man måste göra varje dag. Men jaja, får se om jag sätter upp något träningsprogram för mig själv eller något liknande. Och nu "helt plötsligt" blev inlägget otroligt tråkigt.
Skriver mer senare ikväll om jag orkar, ska säga till Tove att blogga också.
Gammal bild.

svar

svar: Självklart! Det var väl valborg senast? puss!

några bekännelser

  • min musiksmak är galen. en sekund kan jag lyssna på dubstep och RnB och andra sekunden allt från Justin bieber till death metal. och vissa som tror att jag bara lyssnar på samma låtar om och om igen varje dag.
  • har sagt det förrut, jag hatar min kropp och mitt utséende
  • jag stör mig på folk som skaffar blogg och sen ALDRIG bloggar. alltså stör jag mig lite grann på mig och tove...
  • angående musiksmaken, jag har växt upp med Guns 'n' Roses, Status Quo, Queen, Ricky Martin, Def Leppard och AC/DC, så det finns egentligen ingen gräns på vad jag kan lyssna på för musik.
  • jag får typ cp.-flipp om någon ska vara djup på engelska (när det gäller citat och sånt) och sedan fuckar dem upp meningen av citatet totalt så det blir någonting annat än det dem menade, men också bara om man skriver it's när det bara ska vara it....
  • jag har sjukt svårt för att gå upp på morgnarna, ser hellre ut som ett as och sover längre, än att fixa mig men ändå se ut som ett as eftersom jag inte sovit och gå upp i tid...

för du måste vara sjuk, för du måste vara blind, du måste vara blind, för du kan inte inte se när löven faller ner, hur fel jag är

Ligger i sängen sliten och trött och kollar på Gossip Girl.
Dagen har varit grym! Vi åkte och spleade match på Åland, som vi förövrigt vann med 5 - 2, men det var så mycket kaos innan vi ens kom tilll Åland. Vi åkte nämligen till fel hamn och fick åka Eckerö-linjen istället för Viking Line. Det var ändå ganska skönt eftersom man inte behövde hålla koll på allt och alla. Men på vägen hem åkte vi rätt båt och åt supergod buffé, fick ansiktsmålning och så köpte jag en jättefin blus som jag antagligen ska ha på skolavslutningen. Taggad till 110% på sommarlov, kommer dock sakna alla kompisar i skolan. Antar att jag inte kommer träffa en enda själ under hela sommarlovet.
Jag känner då också att våran bloggning är på topp! Vi får väl se när den kommer igång igen.
Ett litet kollage på dagens outfit får ni också!
Usa linne från BikBok
Shorts från gina
Jeansjacka (mammas)

För exakt ett år sen.

För exakt ett år sen vändes allt.


Yeaaaah bitches


Underbara du

Han måste seriöst vara en av de två mest undserbara killar på hela jorden.

"TODAY I JUST WANT TO BE PRETTY"


Mini bloggpaus

Ja som ni märkt har varken jag eller Tove bloggat på typ 143234 år? Haha antar att Tove inte har bloggat för att hon har flyttat hela helgen medans jag inte har någon vettig anledning. Har bara inte orkat. Vi hade match i lördags och sen skulle jag baka på kvällen införmorgondagen (min storebrors student). Så hade inte så mycket tid. Men igår var det slapp-dag. Firade min kusin som ''bott'' här sedan igår, då hon även fyllde år. Så det var mysigt.
Men imorgon är jag då ledig med tankepå min brors student. SKÖNT, men inte speciellt lång sovmorgon dock (måste duscha, fixa håret, sminka mig och klä på mig) så går nog inte upp senare än åtta. Så ska nog sova snart.
Och förresten, jag vet att jag har skrivit mycket om mina betyg och så (bara så att ni vet så skryter jag inte utan är bara otroligt stolt över mig själv!) men jag fick A på min SO - som jag även lämnade in till svenskan - och jag fick A även i svenska! Hila roligt att det rullar på nu mot slutet.
NU har jag skrivit fetaste boken så HEJDÅ
Typ morgondagens outft.
Långklänning (min systers) och en jeansjacka (min mammas).
Jag känner att jag inte har några egna kläder...

STORFET FUCKING LÄNK TILL MOI

Ah+May+Zing on We Heart It. http://weheartit.com/entry/29702232
Tryck på bilden

MIN FREDAGSKVÄLL


I tried my best to not feel anyting for you. And guess what? I failed.

Funderar på att skaffa tumblr. Bara för skojjs skulle typ. MEN VI FÅR SE. Självklart kommer jag forsätta är men som ni märker blir det inte så mycket inlägg. Och det är enklare med bilder oc endast bilder. Jaja