The key is to get to know people and trust them to be who they are. Instead, we trust people to be who we want them to be- and when they're not, we cry.

Sitter och kollar på första säsongen av Awkward. Så jävla bra. Gråter för att Matty blir ledsen hela tiden. Så jävla snygg. 
Igår var jag i Gränby med Astrid och sen åkte vi till stan, åt lunch på Panini och mötte upp Nadja. Vi hade så jävla roligt, förföljde en riktig fitta och så körde Nadja Dance dare på Ica... 
Och jag kom in i någon slags fas igår att typ alla killar var skit snygga. Speciellt Beau Mirchoff (Matty McKibben från Awkward.). 
Jag är så jävla pissed dessutom. Jag har varit inställd på att åka till rättvik på Torsdag, och nu ska vi tydligen åka på onsdag. Då Tove kommer hem. Så jävla sur. USCH.

NU ska jag kolla vidare. Hejdå.

21 Juli - MIN FUCKING FÖDELSEDAG

Vad är det för en dag? Det är min födelsedag!
OCH jag är hemma i några dagar framöver. Skönt att få vara hemma i mer än två dagar i streck. Men på torsdag  bär det av igen. 
Imorgon ska jag träffa Astrid, som förövrigt fyllde år för en vecka sen. Ska kanske visa lite grejer jag köpte inne på DollarStore.
MEn nu ska jag kolla vidare på den nya säsongen av Awkward.
 

ANMÄL ER TILL DAGENS BLOGG

Inte här, utan hääääääääääääär

Over and out.

Nu är jag hemma, och nu ska jag iväg. Jag ska åka iväg till färjan redan nu så ska vi sova innan vi åker på båten. Ska bli skönt att få sova i mer än en timme i sträck förhoppningsvis.
Men det blir tråkigt ändå att jag åker bort direkt när jag kommer hem från någonstans. Menmen. 
Ska även få låna pappas gamla, eller "äldre" för den är inte speciellt gammal, kamera. Så ni kommer4 förhoppningsvis få bilder och sånt när jag kommer hem. Men nu ska jag dra vidare mot bilen.
 
OVER AND OUT

BLOGGPAUS

Har ju inte bloggat på år och dagar. Men har inte haft tid eller ork. Nu är det sommarlov och på onsdag drar jag till USA! Tar därför en bloggpaus, uppdateringen suger ju ändå. Kommer nog tillbaka lagom till skolstarten. Ha ett fint sommarlov så länge! Puss!